Over ons

‘De Bloemruiker’ is al jarenlang een begrip in Hengevelde. Wij, Hans en Muriel, zijn de trotse eigenaren van dit familiebedrijf. Onze passie voor alles wat groeit en bloeit ziet u terug in onze producten en service. Ons team deelt onze passie voor bloemen en planten en zijn onderdeel van ons prachtige familiebedrijf.

Wij hebben inmiddels een rijke kennis en ervaring opgedaan in Hengevelde. In 1997 zijn we gestart aan de Bentelosestraat en in 2013 zijn we verhuisd naar onze huidige locatie. We zijn gehuisvest in een oud antiek pand, vroeger was hier de oude smederij. Het pand heeft nog veel leuke details waaronder de paardenringen in de muur. Veel oudere inwoners zullen herinneringen aan dit pand hebben.

U vindt bij ons een ruim productassortiment voor alles wat met groen te maken heeft, bloemen, planten, bollen maar ook aanverwante artikelen voor uw huisinrichting zoals potten, vazen, kandelaren etc. Vindt u niet waar u op zoek naar bent?

Wij leveren maatwerk en kunnen aan al uw wensen voldoen. In goed overleg realiseren wij uw wensen, wij staan ten dienste van u!

‘De Bloemruiker’ staat voor service en kwalitatief goede en verse producten. Gezelligheid, gemoedelijkheid en het dorpse karakter, dat vindt u ook bij ‘De Bloemruiker’! Onze winkel staat midden in de gemeenschap van Hengevelde en dat vindt u terug in onze service en producten. Onze klanten waarderen dat en weten ons goed te vinden. Wij blijven dat graag met plezier doen!

Wij zijn bereikbaar via onze fysieke winkel aan de Goorsestraat in Hengevelde. Klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden. Wij zijn ook online bereikbaar! We hebben een ruim productaanbod, voor elk wat wils en in elke prijsklasse.

We doen projectinrichting bij bedrijven, rouwwerk op maat en voor speciale gelegenheden, feesten en trouwlocaties maatwerk.